foto wij

wij zijn michelle & stefan, meneer & mevrouw plume, zoals iemand ons onlangs nog zo schoon benoemde. wij zijn 1 van velen die onze deuren weer heropenen, hopelijk op lange termijn deze keer.

die naast een stenen winkel plots een tweede winkel online hebben. die de laatste maanden heel veel uren hebben gestoken in onze webshop. die onverwachts ook amateur-productfotografen geworden zijn, tekstschrijvers en halve computertechneuten. die hebben leren puzzelen met spullen om ze toch maar in dat postdoosje te krijgen. die er met graagte jouw persoonlijke boodschap aan toevoegen voor de ontvanger. die dagelijks op ons stalen ros kruipen om gratis te leveren in mortsel. die jullie heel dankbaar zijn voor jullie enthousiasme en steun.

die heel erg content zijn jullie nu ook terug te mogen ontvangen in onze plume.

gezien er nogal wat richtlijnen zijn, die de afgelopen tijd ook nogal vaak gewijzigd werden, bieden wij jullie hieronder graag een duidelijk overzicht van hoe we alles zo vlotjes mogelijk proberen te regelen.

nog niet comfortabel genoeg om te komen winkel in de fysieke winkel? geen probleem. onze webshop is elke dag open, 24 op 7. iets bestellen & rechtstreeks laten leveren bij jezelf, een vriend(in) of familielid? het kan! je kan bij het afrekenen ook nog een persoonlijke boodschap toevoegen die wij graag voor je overnemen op een mooi kaartje en aan je pakje toevoegen.

in deze tijden doet een kleine attentie iedereen deugd.

hou je goed & gezond.
liefs,
michelle & stefan